Vinklubben WWW t&m

World Wide Wine tasting & making

Vi i WWW t&m er opptatt av at man ikke bare skal drikke vinen, men også smake på den. Vinen bør nytes ikke slukes. Vi håper disse sidene kan være til nytte for alle vin interesserte.


WWW t&m

Vinklubben World Wide Wine tasting & making ble stiftet høsten 1994. Klubben drives på ideell basis. Vi har ingen medlemskontigent og mottar ingen støtte. Alle klubbens aktiviteter finansieres utelukkende av klubbens medlemmer etter "spleisemetoden". Vårt formål er å lære, og informere om vin. Klubbens internet-satsing bunner i medlemmenes ønsker om å dele sine vin-erfaringer med andre internet brukere. Vi vil i den forbindelse oppfordre våre lesere til å gi tilbakemeldinger slik at vi stadig kan forbedre våre vin-kunnskaper og internet sider.


Klubbens aktiviteter

WWW t&m prøvesmaker jevnlig viner fra hele verden. Vi smaker på rødviner og hvitviner som for det meste er tilgjengelig på Vinmonopolet. Nye omtaler av viner legges ut omtrent hver andre uke. Foreløpig er det viner fra hovedutvalgs-listen som er testet. Etter hvert håper vil vi også smake på viner som ikke finnes i hovedutvalgs-listen til vinmonopolet. I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med private importører, restauranter etc. som kunne tenke seg sine viner omtalt på internet. Et annet virkeområde for WWW t&m er vinlegging. Oppskrifter og linker til oppskrifts-sider for vinlegging vil etterhvert dukke opp.


Hvorfor Vininformasjon på internet?

Gjennom internet kan man lese vinomtalene når man ønsker og har behov for det. Omtaler og bakgrunns-informasjon er kontinuerlig tilgjengelig. I tillegg til WWW t&m's vinomtaler, kan man lese omtaler fra dagsaviser og bakgrunnsinformasjon fra vingårder etc. En oversikt ligger under WWW t&m's samling av vinlinker til hele verden..


WWW t&m's medlemmer:


Halvor Ajer
Alf Johan Arntsen
Steinar Bjørnstad
Jostein Godø
Harald Haugan
Ronny A. Nilsen


Kommentarer til disse siden kan sendes til www-tm@wwwine-tm.no

Last updated, 13-Mai-97 by Ronny A. Nilsen